Un eveniment fericit-am fost aleasa sa testez o minunatie

Buna dragii mei,

In luna noiembrie am fost una dintre cele 100 de fete fericite alese de BUZZStore sa testeze unul dintre cele doua modele de statii de calcat  Philips.
Modelul primit a fost Philips PerfectCare Viva GC7035 .
In cateva zile de la afisarea castigatorilor,curierul a poposit si la usa mea. 



                                                 Kitul de testare contine:


-1xStatie de calcat Philips model GC7035 -PerfectCare Viva
-11xBrosuri informative
-1xJucarie de plus
-1x Ghid al BUZZerului


Am sa va spun acum cateva caracteristici ale produsului asa cum apar ele in brosura data de producator:

Acest fier de călcat este testat şi aprobat de institute de experţi independenţi în domeniul textilelor pentru performanţa excelentă de călcare, precum DWI, IWTO, Woolmark. Este certificat prin standardul Woolmark Gold. Până în prezent, Philips cu tehnologia OptimalTEMP este singura marcă onorată cu standardul Gold de la Woolmark.

Staţia de călcat cu abur de la Philips este echipată cu un rezervor de apă de 1,7 l pentru călcare constantă de 2 ore fără reumplerea rezervorului. Este ideală pentru volume mari de haine.

Un memento pentru curăţare pentru a asigura efectuarea regulată a detartrării şi curăţării. Este integrată o a doua etapă de protecţie a generatorului de abur împotriva calcarului: funcţia de abur se dezactivează dacă detartrarea nu este realizată după 1 oră de la apariţia memento-ului. După realizarea detartrării, funcţia pentru abur se va activa. Aceasta are loc indiferent de tipul de apă utilizat. Pentru a efectua detartrarea fără efort îţi este furnizat un recipient pentru detartrare inteligentă, care te scuteşte de a ţine fierul de călcat timp de 2 minute deasupra chiuvetei. După aceea, staţia de călcat cu abur este pregătită pentru utilizare.

Talpa noastră SteamGlide Plus cu cea mai bună alunecare vă oferă rezultate desăvârşite. Designul atent al orificiilor asigură o distribuţie echilibrată a aburului

Fixează fierul tău de călcat cu abur Philips în siguranţă şi transportă staţia de călcat cu abur cu uşurinţă.

Acum poţi călca de la blugi la mătase fără a fi nevoie să setezi temperatura. Garantat fără arsuri pe toate articolele ce pot fi călcate. Tehnologie revoluţionară cu 1) Procesorul de control inteligent şi avansat, care controlează cu exactitate temperatura tălpii 2) Staţia de călcat cu abur compactă ProVelocity, care asigură mai mult abur pentru o călcare mai rapidă şi o staţie de călcat compactă pentru depozitare mai simplă

Reduceţi de două ori timpul de călcare cu abur de înaltă performanţă. Aburul pătrunde în profunzimea ţesăturii, făcând călcatul mai rapid şi mai uşor, chiar şi pe articole vestimentare dificile. Cu cât folosiţi mai mult abur, cu atât călcaţi mai bine şi mai repede.

Datorită pompei de înaltă presiune instalate în aparat, acesta transferă apa către fier generând un abur puternic. Totul este posibil datorită generatorului de abur ProVelocity, cu abur puternic şi constant care provine de la talpă şi nu permite condensul apei

100% uşor de utilizat, fără reglaje necesare. Acum poţi călca toate articolele care pot fi călcate unul după altul, fără a fi nevoie să aştepţi sau să reglezi selectorul de temperatură.

100% sigur pe toate tipurile de materiale, chiar şi pe cele mai delicate precum mătasea, caşmirul, lâna, poliesterul. Institute de testare independente au utilizat PerfectCare pe cele mai sensibile articole care pot fi călcate şi au confirmat rezultate de călcare excelente.

Tehnologia inovatoare Philips OptimalTEMP garantează că nu vor exista arsuri pe toate articolele ce pot fi călcate. În timpul călcării, nu este nevoie să pui fierul înapoi pe staţia de bază, este suficient să laşi talpa fierbinte a fierului de călcat direct pe îmbrăcăminte sau pe husa din bumbac pentru masa de călcat, fără accesorii de suport suplimentare. Acesta nu va deteriora niciun articol de îmbrăcăminte care poate fi călcat, nici masa. Astfel, călcatul este mai uşor, cu mai puţin efort al încheieturii mâinii.


Am citit toate materialele legate de campanie,m-am familiarizat cu produsul si m-am apucat de treaba.
Pentru ca in toate reclamele Philips,exista un monstrulet fioros,am facut si eu unul propriu.

Alessia a fost foarte incantata de idee,drept pentru care m-a si ajutat sa-l fac cat mai "Dirty Shirty".





Am calcat hainuta dupa hainuta,de diferite feluri,de la jeans la vascoza,bumbac,lana fara sa setez temperatura,puterea aburului a anihilat orice cuta,oricat de rebela a fost ea.




Vazand ca are atat de multe calitati am chemat si pietenele sa testeze minunea si sa le inmanez cate o brosura informativa.Toate prietenele mele s-au declarat satisfacute 100% de produs si mi-au spus ca si-ar dori si ele un astfel de cadou sub bradul de Craciun.





Ca o concluzie finala,eu sut foarte multumita de aceasta statie de calcat,mi se pare un produs de inalta calitate,usor de manuit,usor de folosit,sigur si nu in ultimul rand foarte,foarte eficient.
Recomand acest produs daca doriti haine impecabile cu un minim de efort.

*sunt BUZZer ( parte a comunitatii BUZZStore) si impartasesc aceste opinii in cadrul unei campanii de testare de produse gratuite oferite de BUZZStore.

Daca doriti si voi sa testati diferite produse,va puteti inscrie in comunitatea BUZZStore accesand urmatorul link:
http://buzzers.ro/invite/99d8c6c8f704bffc24b5da3bf2b6f6ec


Pupici de la Cris

Comentarii

  1. Foarte desteapta statia! Dar cum functioneaza sistemul de detartrare? Este cu cartus anti-calcar?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu este prevazuta cu cartus anti calcar,detartrarea se face automat,printr-un sistem inovator,in numai doi pasi simpli:de pune talpa intr-o tavita si se apasa pe un buton :) Atat de simplu....

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Atunci cand tusea ne da batai de cap