Buna dragele mele,
     Am descoperit ceva spectaculos si vreau sa va spun si voua despre ce este vorba.
     De mult sunt fan Persil,am folosit atat varianta pudra cat si varianta lichida a detergentului,fiecare cu punctele forte si punctele slabe.
     Ei bine Persil a strans tot ce era mai bun din ambele variante si a lansat Persil Power Mix Caps,un detergent care imbina doar intr-o capsula atat o doza de detergent pudra cat si o doza de detergent lichid.
     V-am facut curioase,asa este? :)


Persil Power Mix CapsSi eu am fost curioasa si am testat pe rand cu cateva lucruri care mi-au dat batai de cap in trecut.
Am ales produse din bumbac,colorate,mediu-murdare,am setat programul scurt de spalare,apa la 60° si o singura capsula de detergent.

Rufele au iesit perfect curate,mirosul este placut,moi la atingere,o capsula a fost suficienta pentru aprox 4 kg de rufe.
A doua testare a cuprins rufele alfe,in special asternuturi.Am folosit de aceasta data un program cu prespalare si doua capsule de Persil Power Mix.

Nici de aceasta data Pesil nu m-a dezamagit,mirosul este pregnant,dar placut,rufele au iesit la fel de curate ca si in prima testare.
     Ultima testare si cea mai interesanta :)
     Am "murdarit" cu sos de rosii,mustar,ulei,fond de ten si ruj rosu un prosop alb,am lasat petele sa se usuce,apoi l-am pus la inmuiat cu o capsula Persil Power Mix timp de o ora,apoi in masina de spalat,cu inca o capsula #Persil
     Curioase de rezultat?
     Toate,toate petele au disparut! Asta da eficienta!
     Detergentul actioneaza prin intermediul agentilor de inalbire pentru curatarea profunda a tesaturii si rufele raman sclipitor de albe si curate.
     Acum, cele mai importante beneficii ale pudrei si gelului sunt aduse impreuna, intr-o capsula predozata bicamerala, usor de folosit.

Un detergent perfect,il recomand :)

Pupici de la Cris :)


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum m-am vopsit acasa cu Syoss

Relaxare si un somn linistit,SEDIRELAX