Volum instant a parului,ei bine chiar se poate!

La mine sta treaba in felul urmator: mama natura m-a inzestrat cu un par nici prea-prea nici foarte-foarte.Firul este subtire,nu foarte des,se electrizeaza usor,se ingrasa usor,iar de volum,nici vorba.

Nu spun ca sufar de ma tavalesc pe jos dar nici bine nu-mi este cand nu mi se aseaza orice as face.
Avand aceste mici probleme,am tot incercat fel de fel de produse care promiteau volum parului.

Ultimul produs testat este Schauma Nature Moments Provence Herbs & Lavander,mai pe romaneste sampon cu ierburi de Provence si lavanda.
Lavanda, stiu ca este in ingredient folosit des in industria cosmetica,eu o consider ca o terapie pentru suflet si corp,cu multiple beneficii in mai multe domenii.

Timp de trei saptamani,am folosit o data la trei zile acest sampon cu doua samponari per spalare.
Textura lui este una fluida,nu este cremoasa,mirosul este unul puternic de lavanda,am inteles ca se utilizeaza doar esente naturale,fara siliconi sau coloranti artificiali,de aici si un mare plus.In contact cu apa si parul formeaza o spuma foarte bogata.Am citit ca are un pH neutru,astfel incat parul dupa spalare nu ramane doar curat,ci si frumos in mod natural si rezistent de la radacini pana la varfuri.Asta cu siguranta se va vedea in timp.



Acum nu stiu cum sa punctez lipsa unui balsam din aceasta gama.Daca ma gandesc bine,un balsam reduce din volum ,cel putin asa se intampla in cazul meu,noi luptam pentru volum..in fine ...este discutabila treaba.

In concluzie,acest sampon s-a ridicat asteptarilor mele,volumul din prima zi dupa spalare se mentine intreaga zi,Parul se aranjeaza frumos,nu se electrizeaza.In urmatoarele zile volumul scade treptat.



In fond toti cautam sa avem un par curat si sanatos,iar daca gasim si un produs care sa ne ajute in acest sens cu attat mai bine.Eu am gasit in Schauma Nature Moments cu lavanda aliatul perfect,de aceea vi-l recomand si voua.

Am cautat un produs care sa-mi aduca volum parului.Voi ,daca aveti varfuri despicate sau par vopsit si deteriorat sau par fragil si uscat,Schauma Nature Moments va vine in ajutor cu o gama completa de sampon si balsam care sa va rasfete simturile si sa va faca fericite.

Nu uitati,fericirea o gasim in lucruri marunte!

#buzzschauma
#naturemoments




Comentarii

  1. Folosesc si eu acest sampon si sunt foarte multumita de calitatea,mirosul si eficienta lui si da ,fericirea o gasesc in lucrurile marunte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow ce frumos spala si hidrateaza acest sampon!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un eveniment fericit-am fost aleasa sa testez o minunatie

Atunci cand tusea ne da batai de cap

Unde mai mancam atunci cand iesim in oras?