Ajutor de la natura pentru o memorie de elefant MEMO-ON

De-a lungul vietii cu totii trecem prin diverse provocari,examene sau chiar perioade mai stresante,in care daca ne intreaba cineva ce am facut ieri sau ce am mancat nu avem habar.

Ne-am dori sa retinem toate lucrurile mai usor,mai ales in perioada examenelor,dar memoria ne joaca feste.Nu suntem bolnavi,doar creierul poate fi obosit,iar noi nu ne putem concentra destul de mult,nu ne putem focusa si nici nu putem fi forte atenti cateodata.

Daca si voi va confruntati cu astfel de probleme,eu va recomand MEMO-ON,de la Ayurmed.Am incercat multe produse de la Ayurmed cu rezultate peste asteptari,este o firma serioasa care imbina stiinta vietii-Ayurveda cu beneficiile vindecatoare ale plantelor.


Ingrediente din MEMO-ON

Brahmi(sustine coocrdonarea fizico-mentala)-100mg
Shankhpushpi-100mg
Lemn dulce(imbunatateste functia cognitiva)-100mg
Amla(un puternic antioxidant)-100mg
Busuioc indian(sustine functionarea organismului in conditii de suprasolicitare si stres)-40mg
Jyotishmati(-25mg
Zinc(reduce stresul si are grija si de pielea si parul nostru)-10mgDaca sunteti in acea perioada avietii in care trebuie sa sustineti examene deci aveti activitate intelectuala intensa sau daca simtiti epuizare nervoasa,oboseala mentala,MEMO-ON este ajutorul de care avem nevoie cu totii.

De asemenea le este de mare ajutor si varstnicilor,prin mentinerea capacitatilor psihice si un bun adjuvant in terapia sistemului nervos.
Modul de utilizare si dozele recomandate in functie de varsta

Adultii vor lua cate o tableta de 2-3 ori pe zi,pentru doua luni
Copiii vor lua cate o jumatate de tableta de doaua ori pe zi 
pastilele se administreaza cu o jumatate de ora inainte de masa sau o ora dupa masa,dar ATENTIE,nu mai tarziu de ora 18.00.


Un flacon contine 100 de tablete,iar pastilele se pastreaza in recipientul original,in locuri ferite de umezeala si caldura.

Producatorul ne asigura ca NU exista efecte adverse la doza si modul de administrare recomandat.
Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum m-am vopsit acasa cu Syoss