Lansare (O)mega esentiala, marca Podravka




Lansare (O)mega esentiala, marca Podravka




     In 12 decembrie, in cadrul unei intalniri informale cu reprezentantii mass media, Podravka Romania a anuntat extinderea gamei de conserve de peste Eva, adaugand in portofoliu Salata de ton Mexicana, Salata de ton Mediteraneana, Salata de ton Dalmata si Pateul de ton.




      In Romania, Podravka este renumita nu doar pentru brandul Vegeta, ci si pentru EVA. Conservele de peste Eva sunt preparate din fileuri de peste pescuit din Marea Adriatica si Marea Mediterana, nu contin aditivi sau conservanti, sunt bogate in proteine si minerale si contin acizi grasi polinesaturati, in special Omega-3, acizi care regleaza nivelul colesterolului, reducand tensiunea arteriala si prevenind bolile de inima.



     La evenimentul care a avut loc la Mesogios Seafood Primaverii, cel mai apreciat restaurant mediteranean din capitala, Chef Liviu Balint, ambasadorul Podravka Romania, a pregatit mai multe delicii culinare folosind noile produse lansate: fusilli cu salata de ton mediteraneana, bruschette cu pasta de ton si masline Kalamata, tortilla cu salata de ton mexicana, salata verde cu ceapa, lamaie si salata de ton Dalmata, precum si somon cu miere in crusta de seminte, un pesto de patrunjel, legume la tigaie cu ulei de susan si soia, dovedind cat sunt de „usor de folosit, excelente la gust, iar datorita lor bucataria e la indemana oricui”. „Nu trebuie sa ai mari cunostinte de gastronomie ca sa reusesti sa gatesti ceva care sa-i impresioneze pe cei din jur. Aceste salate se muleaza perfect pe varii retete, de la simple bruschette la cele mai complicate preparate.” a declarat ambasadorul Podravka Romania.




     Cele 3 salate de peste la conserva 115g, alaturi de pateul de ton 95g, contin bucati de ton de cea mai inalta calitate si doar ingrediente naturale - varii legume si ulei de masline cu mirodenii.

        EVA SALATA DE TON MEXICANA include tonul si cele mai rafinate si variate legume: fasole rosie, porumb, ardei si morcovi. La final, chilli desavarseste intreaga salata cu o atingere fina, usor picanta.

         EVA SALATA DE TON MEDITERANEANA, pe langa tonul atent selectionat, include  mirodenii si o multime de legume: linte, naut, morcovi, fasole rosie si masline verzi feliate.
 
       EVA SALATA DE TON DALMATA combina bucatile de ton cu mirodeniile specifice bucatariei Dalmate, bogate in acizi grasi omega-3, alaturi de fasole alba, morcovi si felii de masline verzi cu un strop de lamaie.

         EVA PATEU DE TON este gustos si foarte tartinabil, fiind o alegere excelenta pentru persoanele a caror nutritie necesita mese dietetice sau pentru cei care pur si simplu au grija de sanatatea lor.


Noile produse, de o calitate exceptionala cu care ne mandrim, au fost special concepute sa fie de ajutor celor care nu au timp sa gateasca, insa isi doresc preparate naturale. Iar atunci cand o fac, sa poata sa adauge salatele de ton EVA, pentru a imbunatati gustul preparatelor. Mai mult decat atat, pot profita de o masa de calitate, extrem de nutritiva, pregatita intr-un timp foarte scurt.”, spune Cristina Ghiurluc, Marketing Director Podravka Romania. 




     Istoria Podravka isi are inceputurile in anul 1934 atunci cand fratii Wolf din Koprivnica au pus bazele unui un atelier pentru procesarea fructelor. De atunci au trecut peste 80 ani, astazi grupul Podravka avand peste 6000 angajati si fiind cunoscut in peste 40 tari de pe 5 continente. Vegeta, adaosul universal pentru mancare, este cea mai cunoscuta marca Podravka, fiind denumita si „cea mai buna creatie croata”.  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Am descoperit restaurantul La Samuelle

Cum m-am vopsit acasa cu Syoss

Unde lasam copiii cand scolile sunt inchise din cauza conditiilor meteorologice?KissFM vine cu o propunere interesanta!