Lansare (O)mega esentiala, marca Podravka
Lansare
(O)mega esentiala, marca Podravka
In 12 decembrie, in
cadrul unei intalniri informale cu reprezentantii mass media, Podravka Romania
a anuntat extinderea gamei de conserve de peste Eva, adaugand in portofoliu Salata de ton
Mexicana, Salata
de ton Mediteraneana, Salata de ton
Dalmata si Pateul
de ton.
In Romania,
Podravka este renumita nu doar pentru brandul Vegeta, ci si pentru EVA.
Conservele de peste Eva sunt preparate din fileuri de peste pescuit din Marea Adriatica
si Marea Mediterana, nu contin aditivi sau conservanti, sunt bogate in proteine
si minerale si contin acizi grasi polinesaturati, in special Omega-3, acizi
care regleaza nivelul colesterolului, reducand tensiunea arteriala si prevenind
bolile de inima.
La
evenimentul care a avut loc la Mesogios Seafood Primaverii, cel mai apreciat
restaurant mediteranean din capitala, Chef
Liviu Balint, ambasadorul Podravka Romania, a pregatit mai multe delicii
culinare folosind noile produse lansate: fusilli cu salata de ton mediteraneana,
bruschette cu pasta de ton si masline Kalamata, tortilla cu salata de ton
mexicana, salata verde cu ceapa, lamaie si salata de ton Dalmata, precum si
somon cu miere in crusta de seminte, un pesto de patrunjel, legume la tigaie cu
ulei de susan si soia, dovedind cat sunt de „usor de folosit, excelente la gust, iar datorita lor bucataria e la indemana
oricui”. „Nu trebuie sa ai mari cunostinte de gastronomie ca sa reusesti sa gatesti
ceva care sa-i impresioneze pe cei din jur. Aceste salate se muleaza perfect pe
varii retete, de la simple bruschette la cele mai complicate preparate.” a
declarat ambasadorul Podravka Romania.
Cele 3
salate de peste la conserva 115g, alaturi de pateul de ton 95g, contin bucati
de ton de cea mai inalta calitate si doar ingrediente naturale - varii legume si
ulei de masline cu mirodenii.
EVA
SALATA DE TON MEXICANA include tonul si cele mai rafinate si variate legume:
fasole rosie, porumb, ardei si morcovi. La final, chilli desavarseste intreaga
salata cu o atingere fina, usor picanta.
EVA
SALATA DE TON MEDITERANEANA, pe langa tonul atent selectionat, include mirodenii si o multime de legume: linte, naut,
morcovi, fasole rosie si masline verzi feliate.
EVA
SALATA DE TON DALMATA combina bucatile de ton cu mirodeniile specifice bucatariei
Dalmate, bogate in acizi grasi omega-3, alaturi de fasole alba, morcovi si
felii de masline verzi cu un strop de lamaie.
EVA
PATEU DE TON este gustos si foarte tartinabil, fiind o alegere excelenta pentru
persoanele a caror nutritie necesita mese dietetice sau pentru cei care pur si
simplu au grija de sanatatea lor.
„Noile produse, de o calitate exceptionala cu
care ne mandrim, au fost special concepute sa fie de ajutor celor care nu au
timp sa gateasca, insa isi doresc preparate naturale. Iar atunci cand o fac, sa
poata sa adauge salatele de ton EVA, pentru a imbunatati gustul preparatelor.
Mai mult decat atat, pot profita de o masa de calitate, extrem de nutritiva,
pregatita intr-un timp foarte scurt.”, spune Cristina Ghiurluc, Marketing Director Podravka Romania.
Istoria
Podravka isi are inceputurile in anul 1934 atunci cand fratii Wolf din
Koprivnica au pus bazele unui un atelier pentru procesarea fructelor. De atunci
au trecut peste 80 ani, astazi grupul Podravka avand peste 6000 angajati si
fiind cunoscut in peste 40 tari de pe 5 continente. Vegeta, adaosul universal
pentru mancare, este cea mai cunoscuta marca Podravka, fiind denumita si „cea mai buna creatie croata”.
Comentarii
Trimiteți un comentariu