Sanatate si ingrijire pentru copii,la preturi nepiperate!



Sunt mamica si imi dorec ce-i mai bun pentru copilul meu.Nu vreau sa fac rabat la calitate,dar nici pretul produselor nu ma lasa indiferenta.

Am ales calea de mijloc,produse de calitate,la preturi nepiperate.Folosesc produse de la Lidl,Lupilu.Este un brand nou,care ne ajuta pe noi mamicile sa ne stim puiutii in siguranta.Atunci cand ne referim la ei fiecare detaliu conteaza si vrem sa fie sanatosi si fericiti.

Servetele umede Sensitive Lupilu,cu ulei de masline organic,sunt foarte moi si rezistente la rupere,curata pielea delicat si o protejeaza.Intr-un pachet sunt 80 de bucati,iar ambalajul este special conceput sa permita intrebuintarea intr-un mod practic a servetelelor.



Uleiul Cien Baby Oil,cu ulei de migdale si extrct organic de musetel,curata si ingrijeste pielea bebelusui imediat dupa baita.Textura foarte fluida ne ajuta pentru o mai buna aplicare pe toata suprafata corpului,dupa care urmeaza bine meritatul masaj si bebelusii sunt pregatiti astfel pentru somn.Recipientul este prevazut cu picurator si are 300 ml.



Scutecele Lupilu Junior soft&dry,asa cum le spune si numele sunt moi la atingere si in contact cu pielea bebelusului raman uscate pana la 12 ore.Importanta este si tehnologia prin care pielea este lasata sa respire.Sunt disponibile in mai multe marimi,in functie de numarul de kilograme.Au desene haioase si se potrivesc perfect oricarui bebelus.




Pentru o alimentatie sanatoasa si echilibrata,exista piureurile si iaurturile Lupilu,care sunt produse Bio,certificate de organismele abilitate.Sunt disponibile intr-o gama variata,cu fructe sau cu cereale,cu legume si carne toate sunt atent preparate si ne asteapta sa le incercam.

Fie ca vorbim despre ingrijire si sanatate,despre scutece sau alimentatie,Lidl este alaturi de familie prin campania Familia suntem noi si ne ajuta prin toate produsele oferite sa fim mai sanatosi,mai ingrijiti si mai fericiti!



Voi folositi aceste produse? Cum vi se par?

#buzzlupilu #lupilu #familiasuntemnoi

.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un eveniment fericit-am fost aleasa sa testez o minunatie

Atunci cand tusea ne da batai de cap

Unde mai mancam atunci cand iesim in oras?