Activitati de vacanta

Iubesc animalele de cand eram mica.Le iubesc neconditionat.

Am crescut cu caini si pisici,gaini si alte oratanii,vacanta de vacanta,in casa bunicilor care locuiau la tara,intr-un satuc mic,la poalele muntilor.

Faptul ca si ele au suflet si emotii,implicit si nevoi,m-a apropiat si mai mult aceste fiinte.

Imi placea sa ma trezesc dimineata sa le dau sa manance,le schimbam apa,le vorbeam si ne jucam impreuna.Parca  ma simteau aproape si erau foarte receptive la chemarea mea. 
Azorica,Miaunel,cocosul Riki ,caprita Rita,ce amintiri frumoase!

Zilele copilariei s-au dus de mult,dar dragostea fata de animale a ramas si doresc sa o insuflu mai departe si Alessiei.Iubeste si ea animalele,citeste despre ele si imi pune o mie de intrebari,iar mie imi creste inima de bucurie cand o vad asa!

Abia a asteptat vacanta,sa se bucure de plimbarile cu bicicleta,de povestile de la gura sobei,de fructele si legumele gustoase ,de dragostea si rasfatul dat de bunici ,de prietenii necuvantatori.

Vacanta mare asta inseamna,joaca si amintiri frumoase scrise cu nostalgie in jurnal.

Dar pana ajungem la bunici,mergem la Ferma Animalelor ,de care nu se plictiseste,desi an de an o vizitam ,ne jucam cu propriile noastre animalute din Ferma Animalelor de Plus si urmarim un serial interesant care se anunta a fi o comedie hazlie pentru intreaga familie, ,,Cei cinci prieteni fermieri,, cu personaje animale,difuzat de Boomerang.
Ce poate fi mai frumos decat  sa starnim curiozitatea copiilor prin astfel de activitati !Cățelul Paco, iepurașii Kimi și Loona și măgărușul Sören locuiesc împreună într-un hambar confortabil. Într-o noapte furtunoasă, un cacadu pe nume MC Digga se rătăcește și aterizează în casa lor. Acum, trebuie să împartă hambarul cu noul coleg, care are de depănat o mulțime de povești incredibile de prin călătoriile lui în jurul lumii. MC Digga e nedespărțit de smartphone-ul lui, pe care le arată prietenilor săi videoclipuri haioase.
Anke Greifeneder, Senior Executive Producer, Turner Broadcasting System Germania, a vorbit despre soluția tehnică care a dat naştere acestui serial. „Producţia distrează audiența cu aventuri colorate și interesante. Considerăm că este important ca dialogul animalelor să fie autentic și viu şi am realizat acest efect prin tehnica morphing, adică prin animarea mișcării animalelor".
Tineti minte „Cei cinci prieteni fermieri” poate fi urmărit în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 13.40, la Boomerang.

Abia asteptam!Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum m-am vopsit acasa cu Syoss