Trucuri pentru un ten perfect

Stiu ca mereu suntem pe fuga si ca avem termene limita si multe task-uri de rezolvat,ca nu suntem singure pe planeta,traim alaturi de copii,sot,catel,purcel si le purtam tuturor de grija.

Dar haideti totusi sa nu uitam ca suntem femei si ca trebuie sa ne ingrijim pentru ca sa fim frumoase.

Ne trebuie si noua putin spatiu si putin timp pentru noi,pentru sufletul nostru.Mi-e dor sa ma trezesc dimineata tarziu,sa alerg in iarba uda cu picioarele goale sa citesc o carte si vantul sa-mi joace in plete sau sa ma pierd singura printre aleile inguste ale orasului.


Mi-e dor de multe lucruri si incerc totusi sa fac cate putin din ceva care ma bucura!
Dar timpul,bate-l vina,ne este potrivnic,din pacate!

Va propun cateva lucruri simple pe care cu siguranta o sa le gasiti interesante.

Este vorba de un ritual de infrumusetare,cu gama AVON True Nutra Effects.

Fiecare etapa nu ar trebui sa va rapeasca mai mult de trei minute,iar rezultatul este un ten mai luminos,mai hidratat,mai fericit.

Incepem cu demachierea tenului de toate impuritatile acumulate de-a lungul zilei si indepartarea machiajului.Pe o discheta curata aplicam cateva picaturi de ulei demachiant si prin rotatii circulare lasam pielea curata.Actionam apoi in profunzime cu un elixir cu proprietari regenerante,care-si face singur treaba pe timpul noptii,hranind intens pielea.Dimineata ne trezim fresh,ne bem cafeaua si nu uitam sa aplicam crema hidratanta cu microcapsule,ca o bomba plina cu nutritienti adusa tenului nostru ca sa putem mentine hidratarea pe tot parcursul zilei.Si suntem gata de plecare...

Cum v-am spus,trei minute sunt suficiente pentru un start bun in fiecare dimineata!

A fost greu?

#buzzavon #nutraeffects #avonskincare #avontrue#miracleglow #picaturideploaieblog

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum m-am vopsit acasa cu Syoss