Am descoperit restaurantul La Samuelle





...Nu stiu altii cum sunt,dar eu cand vine primavara parca nu as mai sta pe acasa.

Imi iau gandurile,geaca si zambetul si fug in lumea mare.

Azi nu am ajuns prea departe,Herastraul l-am gasit inflorit si m-a primit cu bratele deschise sa-l descopar dupa o iarna grea care ne-a tintuit mai mult prin case.

L-am strabatut in lung si-n lat de parca nu-l mai vazusem niciodata.
Si, ca oricarui om normal,la un moment dat mi s-a facut foame.




Aproape de intrarea dinspre  Charles de Gaulle la numarul 3-5 am descoperit un restaurant cu specific international dar cu retete reinterpretate, La Samuelle ,  unde chef Sami Corodianu ne promite o aventura gastronomica ori de cate ori ii vom trece pragul.




Il cred pe cuvant si rasfoiesc meniul.
Ma opresc la o supa de peste si fructe de mare,Oslo descoperind astfel un gust fin si aromat de supa,acompaniat discret de scoici,caracatita si dorada.




A fost o armonie in toate ingredientele,subliniata de o discreta iuteala.
Incantata inca de la prima incercare,mi-am ascultat dorinta interioara si am mai facut un pas in aceasta calatorie asteptandu-ma de aceasta data o salata cu somon in crusta de 
susan pe care am savurat-o fara sa ma mai gandesc la nimic.Pur si simplu delicioasa,aromata,echilibrata,un mix de morcov,dovlecel,sos teriaki,pe care pe mine m-a cucerit.





Si pentru ca soarele mi-a zambit atat de frumos azi in parc,am indraznit si un desert,Panacota cu jeleu de portocale si piper rosu.
Nu va speriati de piperul rosu,asa cum din stangacie eu am facut-o.
Sublim.Atat.




Personal discret ,dar prezent,locatia aranjata cu foarte bun gust,o canapea confortabila de un burgund cald,o muzica in surdina,mi-au desavarsit ziua si da,as reveni oricand cu drag.




Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Unde lasam copiii cand scolile sunt inchise din cauza conditiilor meteorologice?KissFM vine cu o propunere interesanta!

Cum m-am vopsit acasa cu Syoss