Ce ne facem cand bronsitele apar?

E toamna...

Ne bucuram de plimbarile lungi prin parc atunci cand ne tavalim prin frunzele uscate cu cei mici sau admiram culorile in care ni se arata orasul,ne strangem haina mai aproape de noi si ne plimbam prin ploaia marunta sau ne cuibarim in bratele sotului,alaturi de o cana de ceai.

Dar ce ne facem atunci cand zambetul ne este umbrit de o viroza,de o bronsita ?

Noi,folosim un nebulizator,un aparat cu aerosoli TRUSSA.Este micut,usor de utilizat,nivelul de zgomot este unul redus,este prevazut cu doua masti de dimensiuni diferite,deci putem folosi aparatul sa administram tratament atat copiilor cat si noua,adultilor,usor de curatat si intretinut.





Dar stiti cam ce inseamna un nebulizator?

Este un aparat care creaza un flux de aer ce trece printr-un tub transparent,pana in kitul nebulizator,transformand medicatia in vapori de aerosoli pentru o inhalare usoara si eficienta.

Este destinat pentru tratamentul astmului bronsic,al bronsitelor si bronsiolitelor,pentru fibroze,BPOC,traheite si diverse infectii respiratorii si pulmonare.




Nu stiu daca ati mai folosit si voi sau nu un astfel de aparat,mi-ar placea sa stiu ca da,dar in cazul in care raspunsul este nu,vreau sa va dau cateva sfaturi inainte sa-l incercati cu cei mici.

In mod normal o sedinta de tratament ,corecta, nu trebuie sa dureze mai mult de 10-15 minute.Timpul pare pentru un copilas destul de mult asa ca sigur nu dorim ca aceasta experienta sa devina una traumatizanta si sa refuze urmatoarea tura de tratament,asa ca va propun ca inainte de inceperea tratamentului sa va jucati de-a scafandrul,pilotul,pompierul,astronautul,folosind diferite povesti si aplicand masca in joaca.Putem folosi de asemenea masca si plusurilor indragite ,explicand fiecare procedura in parte.Abia dupa ce s-a familiarizat cu aparatul si accesoriile acestuia,incepem tratamentul propriu zis.Este foarte important asa cum am mai spus mai sus si nivelul de zgomot,pentru ca stim ca un nivel ridicat poate speria si mai mult un copilas.
Si nu in ultimul rand ,trebuie sa incurajam copilul sa inspire adanc si rar pentru ca un tratament facut corect inseamna zile mai putine de stat in casa,departe de colegii de scoala sau de prieteni!




Este greu?

Folosirea nebulizatorului devine,o sa vedeti o activitate placuta,doar sa aveti putina rabdare si incredere ca totul va fi bine!

Nebulizatorul Trussa se gaseste in reteaua de farmacii Sensiblu,iar daca va abonati la newsletter-ul de pe trussa.ro vi se ofera un cupon de reducere!

Eu va doresc tuturor o toamna desenata cat mai frumos,fara griji si probleme si va astept cu drag pe blog cu multe subiecte interesante!






Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un eveniment fericit-am fost aleasa sa testez o minunatie

Atunci cand tusea ne da batai de cap

Unde mai mancam atunci cand iesim in oras?