Sterge istoricul parului tau cu Time Machine

Ne place sa fim rasfatate,asta este clar.

Daca s-ar putea in fiecare zi,cu atat mai bine.Vrem sa ne rasfete sotul,cu flori de exemplu,vrem sa ne rasfete soacra,cu o prajitura de casa,copiii,cu un zambet si o imbratisare,exemplele pot fi nenumarate.

Dar voi stiti ca cel mai mare rasfat vine din partea noastra?Adica noi ne putem rasfata la nesfarsit.Ce poate fi mai frumos?



Saptamana trecuta m-am rasfatat la salonul meu preferat GETT'S ,cu un tratament nou ,Time Machine se numeste care promite restructurarea firului de par de la interior catre exterior,cu rezultate care dureaza pana la 10 saptamani si de care citisem intr-o revista GETT'S.



TIME MACHINE, primul tratament de restructurare capilară care șterge istoricul părului și îl protejează de agresiunile viitoare in doar 3 pasi.

Pasul 1:Rewind Fuel
Formula cu Keralink-proteina restructuranta si Kerabind-amino,acid asemanator keratinei,penetreaza structura parului rapis,reparand-o.

Pasul 2 : Seal&Armour
Ingredientul activ Keraguard patrunde in cuticula ca un lipici puternic,fixand structurile despicate.Culoarea este in acest mod sigilata pentru 10 saptamani,iar parul se simte mai mole de la radacina pana la varfuri.

Pasul 3- Top Lock 
Este folosit săptămânal acasă, pentru o protecție dermipermanentă a părului. Firul este protejat de vătămările viitoare, iar culoarea rămâne vie și vibrantă. Antioxidanții luptă împotriva radicalilor liberi ți protejează împotriva stresului oxidativ. Produsul oferă protecție termică și hidratare de durată, sigilată în fir. 



Avantajele utilizării tratementului Time Machine:  
   
Un păr mai puțin deteriorate, cu 180% păr mai puternic      Repară vârfurile despicate după o singură utilizare       
Păr de 5 ori mai fin și mai moale, până la 10 săptămâni 




   Un sistem în trei pași de întărire capilară care reprogramează structura internă și externă a părului pentru rezultate demipermanente, obținute în salon și continuate acasă, pentru încă 10 săptămâni de par superb,moale si matasos.



    Voi cu ce v-ati rasfatat saptamana aceasta?








Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un eveniment fericit-am fost aleasa sa testez o minunatie

Atunci cand tusea ne da batai de cap

Unde mai mancam atunci cand iesim in oras?