#DPT11-Public Speaking-copilul care se ascunde dupa fusta mamei sau amfitrionul care are lumea la picioare?



Curiosi cum a fost la cea mai recenta editie Digital Parents Talks?


Cea de-a 11-a,organizata si de aceasta data exemplar de Ana Nicolescu si Lavinia Pavel de la ParentingPR, a avut o tema cel putin interesanta si anume Public Speaking.



Recunosc ca nu sunt cea mai buna prietena cu vorbitul in public,dar totul a fost organizat in asa fel incat incetul cu incetul sa lasam temerile la o parte si sa incercam sa povestim,sa interactionam,sa ne jucam ca mai apoi sa tragem propriile concluzii si sa vedem daca aceasta teama de a vorbi in public este ceva ''tratabil'' sau este ceva peste care nu putem trece.

Suntem inconjurati de emotii,iar acestea sunt cu atat mai mari daca in fata nostra se afla persoane necunoscute si nu prieteni sau cunostinte.Depinde doar de noi sa trecem acest prag si sa pasim intr-o lume noua.

Ne-au impartasit din experientele lor si ne-au ajutat prin sfaturi concrete ,Ioana Ginghina care cu totii o stim de la proiectul MiniArtShow sau din serialele TV si Laura Dragomir,care dincolo de faptul ca este consultant in comunicare,este si o femeie puternica,deschisa si cu foarte multa incredere in sine.




Mi-a placut faptul ca discutia a fost una interactiva,cu multe jocuri prin care ne-am dat seama ca emotiile,vocea si limbajul corpului alaturi de o gandire si o traire pozitiva asigura succesul.

Am invatat ca nu exista un echilibru perfect sau discursuri perfecte.

In interiorul nostru, atunci cand vorbim in public se da o lupta intre un copil care vrea sa se ascunda dupa fusta mamei si un amfitrion care este sigur pe el si are lumea la picioarele lui.
De ce sa fim copilul care fuge cand putem fii amfitrionul?

Numai in noi sta aceasta putere!

Bravo fetelor pentru aceasta editie,felicitari celor doua doamne,prietene de acum,Ioana si Laura pentru tot optimismul si toate valorile transmise mai departe,multumim Mihai Raitaru pentru poze,Lidl si Secom pentru ca au grija de copiii nostri prin toate produsele minunate pe care le au si nu in ultimul rand Conacului Golescu Grant care ne-a gazduit si de aceasta data.

Urmeaza #DPT12,fiti pe faza,cu subiecte hot,hot,hot si oameni frumosi...









Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un eveniment fericit-am fost aleasa sa testez o minunatie

Atunci cand tusea ne da batai de cap

Unde mai mancam atunci cand iesim in oras?