Urmaream de mult BWFR (Business Women Forum Romania),dar nu am participat niciodata la evenimentele lor,iar cand Miruna Coman,PR-ul lor m-a invitat la Be Healthy,nu am ezitat nicio clipa sa-i cunosc indeaproape.

   Incep prin a va zice cate ceva despre BWFR,in cazul in care nu stiti deja.Sunt o organizatie non-profit,o comunitate,creata de femei,operata de femei si dedicata  dezvoltarii  femeilor,sprijinirii femeilor ambitioase   care doresc sa isi creasca activitatea,sa se dezvolte,sa progreseze.Prin reuniunile pe care le fac ,reusesc sa inspire femeile antreprenor,sustin si afacerile la inceput de drum cu idei si sfaturi si toate acestea se vad prin cresterea comunitatii.
Citisem recenzia unei doamne in care scria : ,,Nu este doar networking,ci o adevarata familie,experiente si emotii care nu se uita,, si asta spune multe!

   Iata-ma in mijlocul acestor femei extraordinare,la Centrul Calatoria Inimii ,invatand cum sa fim mai sanatoase.

   Sa fii sanatos nu a fost niciodata atat de distractiv,am invatat multe lucruri interesante de la invitati.

Elena Francis Turcanu ,fondator Centrul Calatoria Lumii,ne-a invitat la relaxare si meditatie printr-o respirare controlata.Toate acestea,ne ajuta in regasirea echilibrului interior.



   BIODERMA a venit si ne-a aratat cum in trei pasi simpli,tenul nostru poate radia de fericire,propunandu-ne un ritual de hidratare zilnica cu Bioderma Hydrabio.
In fiecare zi,poluarea,stresul si conditiile climatice,perturba activitatea celulara de la nivelul pielii.Ea nu se mai poate regenera in profunzime,si nici nu mai poate retine la suprafata apa de care nevoie pentru a-si mentine echilibrul natural.Pielea devine astfel deshidratata,inconfortabila,mai sensibila si isi pierde luminozitatea.Gama Bioderma Hydrabio,stimuleaza proprietatile celulare ale pielii si reactiveaza procesul natural de hidratare.



Si daca suntem frumoase la exterior,trebuie sa avem grija si la interior.Ma refer la alimentatie.Iata ce minunatii apetisante am descoperit.Thermomix ne-a incantat papilele gustative cu supe ,salate si bruschette,sanatoase si gustoase.






Dupa masa,trebuie sa avem grija si de dintii nostri.

Pentru sfaturi,ca sa avem o dentitie de invidiat,ne-a vorbit,Dr.Contia Petrescu Teoharie,medic stomatolog Dentalmed Luxury Dental Clinic


   O aplicatie pe telefon care sa ne ajute sa avem dintii mai sanatosi? Tehnologia a evoluat asa de mult?
   Ei bine da,Philips ne-a aratat cum o periuta electrica,nu este una oarecare,datorita tehnologiei Sonicare,prin care imita perfect periajul clasic,dar care vine sa-l completeze prin vibratiile sonice puternice.Acestea transforma pasta de dinti intr-o spuma care patrunde adanc in spatiile interdentare,curatand temeinic dintii,dar totodata delicat.



   Gabrile Elena Blaga,fondatorul asociatiei SOS Endometrioza,ne-a incarcat bateriile deja epuizate dupa o zi intreaga prin optimismul ei si prin multumirea sufleteasca pe care o emana,desi trece de mai multi ani prin clipe care i-au marcat existenta.
   Ne-a incurajat sa aflam raspunsuri imediate la problemele care ne macina,sa nu stam sa asteptam minuni,sa mergem la doctor pentru investigatii si sa nu ne dam batute niciodata!




Am incheiat frumoasa seara,printr-un moment de socializare si o calda imbratisare!

Multumesc BWFR pentru invitatia de a va cunoaste comunitatea si de a o face cunoscuta cat mai multor femei!















Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un eveniment fericit-am fost aleasa sa testez o minunatie

Atunci cand tusea ne da batai de cap