Haideti la Salonul Bicicletei 1-2 aprilie 2017 ROMEXPO




Daca nu stiti ce sa faceti in acest weekend,va spun eu: mergeti la Salonul Bicicletei care are loc in cadrul Complexului Romexpo Bucuresti.




Se anunta a fi cea mai mare expozitie nationala dedicata industriei si pasionatilor de ciclism.

Acest eveniment aduna la un loc marii producatori nationali, importatorii si magazinele din Romania. Este locul ideal de prezentare si testare in premiera a noilor tipuri de biciclete si accesorii, model 2017.

Pe langa biciclete, accesorii si componente veti gasi: triciclete, patine, hoverboard-uri, carturi, strider-e, modele electrice, si multe alte surprize.
In cadrul Salonul au loc manifestari si activitati conexe organizate impreuna cu o serie de parteneri:


- Campionatul International de Bike Polo- Zona de teste- Plimbari si Parade- Bike Trial-uri- BMX stunt show- Vintage Bike Expo- Kids Area- Marathon Cycling- Concursuri si tombole


Lista celor prezenti la SALONUL BICICLETEI 2017 o puteti gasi pe:www.salonulbicicletei.ro

Am si cateva tips-uri pentru voi:

1. Vino gratuit cu Uber la Salonul Bicicletei! Fa-ti cont pe Uber.com/App, introdu codul promotional salonulbicicletei si ai prima cursa gratuita, in limita a 25 de lei https://get.uber.com/go/salonulbicicletei

2.Anul acesta la Salonul Bicicletei partenerii ofera multe premii.Daimon Wellness ofera 4 abonamente lunare pentru diferite activitati, spinning ,fitness, all inclusive si piscina si 100 buc free passuri pentru wellness.

3.In cazul in care va doriti sa castigati biciclete noi, Devron Bike va asteapta la standul lor la Salonul Bicicletei 2017 sa pedalati pentru a castiga una din cele 2 biciclete puse in joc.

4.Copiii cu varsta sub 7ani beneficiaza de intrarea gratuita, iar primii 50 care comenteaza la acest post de facebook   cu o poza cu ei pe bicicleta si aduna peste 50 de like-uri, primesc intrarea gratuita pentru ei si pentru unul dintre parinti!

Deci nu uitati,pe 1 si 2 aprilie ,Romexpo Bucuresti
Intrarea este 20 ron de persoana,copiii sub 7 ani au intrare gratuita.
Programul este 10-18.

Distractia este garantata!



Comentarii

  1. Ce frumos,ma bucur ca se da bicicletei ce este al bicicletei,adica marea onoare de a sta la loc de cinste,de la o vreme cam disparuse din peisaj,datorita masinilor care au ocupat soselele Romaniei.M-as bucura sa vad mai multe actiuni de acst gen in toata tara!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un eveniment fericit-am fost aleasa sa testez o minunatie

Atunci cand tusea ne da batai de cap